U bevindt zich hier: Ouders » Gebedsgroep

Gebedsgroep

Al een aantal jaren zijn er ouders die maandelijks op school komen om te bidden. Voor kinderen, leerkrachten, ouders, het bestuur en voor zaken die de school aangaan. Het kan gaan om leuke en gezellige dingen, maar ook om moeilijke of ernstige zaken. Het doel van de gebedsgroep is om deze dingen, gebeurtenissen, beslissingen en dergelijke voor te leggen aan God en Zijn zegen te vragen. Het is een troost te weten dat we niet alles zelf hoeven te dragen, beslissen en doen. Dat werkt bemoedigend!

Interesse?

Wil je als ouder eens een ochtend bijwonen en/of wil je meebidden, dan ben je altijd welkom! Ook als je niet bekend bent met (hardop) bidden ben je welkom, want jouw aanwezigheid stellen we ook op prijs! De gebedsgroep komt 1x per twee weken bij elkaar, op vrijdagochtend om 08.30 uur in de teamkamer van school.

Voor meer informatie: helma.olofsen@gmail.com