U bevindt zich hier: Ouders » Gebedsgroep

Gebedsgroep

Al een aantal jaren zijn er ouders die een keer per maand op school komen om te bidden. Voor kinderen, leerkrachten, ouders, het bestuur en voor zaken die de school aangaan. Het kan gaan om om leuke en gezellig dingen, maar ook om moeilijke of ernstige zaken. Het doel van de gebedsgroep is om de dingen, gebeurtenissen, beslissingen en dergelijke voor te leggen aan God en Zijn zegen te vragen. Het is een troost te weten dat we niet alles zelf hoeven te dragen, beslissen en doen. Dat werkt bemoedigend.

Interesse?

Wilt u meebidden? Dan nodigen wij u van harte uit. Natuurlijk is het best spannend in het begin. Je moet je weg er ook in vinden. Maar het is ook bemoedigend om op deze manier bezig te zijn voor school.

Data

De gebedsgroep komt elke maand bijeen in de teamkamer van school of bij leden van de gebedsgroep thuis. Aanvang: 13.15 uur. De data voor het schooljaar 2018-2019: Elke eerste vrijdag van de maand.