U bevindt zich hier: Ouders » Aanmelden

Wanneer uw kind aanmelden?

U kunt uw kind aanmelden wanneer hij of zij het volgend schooljaar 4 jaar wordt. U kunt hiervoor contact opnemen met Gerrieke Blikman (directeur). U wordt dan uitgenodigd voor een informatief en oriënterend gesprek. Ook krijgt u een rondleiding door de school. Op basis van dit gesprek kunt u besluiten uw kind al dan niet aan te melden bij De Wegwijzer.

Informatief gesprek

Wilt u graag nader kennismaken met CBS De Wegwijzer? Vraag dan een informatief gesprek aan.

Bekijk onze schoolgids

Meer informatie vindt u ook in onze schoolgids.

Nieuwe ouders ontvangen tijdens het intakegesprek een papieren versie van de schoolgids. Op de website is eveneens een download exemplaar beschikbaar. Hierin staan belangrijke praktische zaken zoals jaarplanning, groepsbezetting, e.d..

Inschrijfformulier

Kiest u voor onze school? Vraag dan het inschrijfformulier aan. De inschrijving wordt definitief na een gesprek met de directeur.

Wen-dagen

Voor het eerst naar school … een flinke stap. Vooral voor het kind zelf. En natuurlijk ook voor u als ouder(s). Daarvoor zijn er de wen-dagen. Zodra uw kind 3 jaar en 10 maanden is, kan het bij ons 2 á 3x een dagdeel komen wennen op school. Als uw kind 4 jaar is geworden, mag hij of zij naar school. De kinderen van de instroomgroep en van groep 1 gaan op maandag, dinsdag en donderdag de hele dag naar school. Op vrijdag gaan ze alleen de ochtend naar school en op woensdag zijn de kinderen vrij.