U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Fijne feestdagen gewenst!

Donderdag 22 december 2016 - Beste ouders/verzorgers en kinderen, Langs deze weg willen wij jullie hele fijne feestdagen toewensen en een fantastisc... Meer »

Sinterklaasfeest 2016

Vrijdag 2 december 2016 - Het was weer een fantastisch feest vanmorgen op CBS De Wegwijzer! Wat fijn dat Sinterklaas en zijn pieten onze school ... Meer »

Nieuwsbrief

Woensdag 30 november 2016 - Allen een hele gezellige feestmaand gewenst! Nieuwsbrief november ... Meer »

Vacature Voorzitter Raad van Toezicht

Woensdag 16 november 2016 - Vacature Voorzitter Raad van Toezicht van de Stichting VCO Harderwijk-Hierden   Met ingang van 1 januari 2017 is ... Meer »

We zijn gestart met onze eerste AZC groep!

Woensdag 16 november 2016 - ... Meer »

Herfstvakantie!!

Vrijdag 14 oktober 2016 - Iedereen een hele fijne herfstvakantie gewenst! Heerlijk om even uit te rusten van de eerste 8 schoolweken... Via onder... Meer »

Bedankt !!!

Woensdag 5 oktober 2016 - Naast de feestelijke opening van de Kinderboekenweek, werden wij verrast door de ouderraad met een heerlijke taart! &nb... Meer »

Nieuwsbrief september

Dinsdag 20 september 2016 - Beste ouders/verzorgers, De nieuwsbrief van september staat online. Via onderstaande link eventueel ook te openen: Nie... Meer »

Een goede start in het nieuwe jaar!

Dinsdag 23 augustus 2016 - Beste ouder(s), verzorger(s), Inmiddels hebben we de eerste lesuren er alweer opzitten in het nieuwe schooljaar. Leuk o... Meer »

Foto's Koningsspelen

Vrijdag 22 april 2016 - Via onderstaande link kunt u de foto's bekijken van onze Koningsspelen! https://www.cbsdewegwijzerhw.nl/fotoalbum/?... Meer »