U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Brief bestuurder

Woensdag 6 december 2017 - Geachte ouders/verzorgers, Via onderstaande link kunt u de aangekondigde brief (staking dinsdag 12 december) downl... Meer »

Staking dinsdag 12 december

Woensdag 6 december 2017 - Beste ouders/verzorgers, Inmiddels is bekend geworden dat de onderwijsbonden een collectieve staking hebben uitgeroepen... Meer »

Sinterklaasfeest

Woensdag 6 december 2017 - Beste ouders/verzorgers en kinderen, Wat hebben we gisteren weer genoten van het Sinterklaasfeest. Gelukkig is het alle... Meer »

Nieuwsbrief

Vrijdag 1 december 2017 - Beste ouders/verzorgers, Via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief downloaden. Nieuwsbrief december ... Meer »

Nieuwsbrief

Maandag 13 november 2017 - Beste ouders, verzorgers, Via onderstaande link is de nieuwsbrief van november te downloaden. Nieuwsbrief ... Meer »

Lunchkidz

Woensdag 25 oktober 2017 - Beste ouders/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van Lunchkidz kunt u dowmloaden via onderstaande link: Nieuwsbrie... Meer »

Nieuwsbrief oktober

Dinsdag 3 oktober 2017 - Beste ouders/verzorgers, Via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief van oktober downloaden: Nieuwsbrief ... Meer »

Staking 5 oktober

Maandag 25 september 2017 - Beste ouders/verzorgers, Zoals u weet gaan de schooldeuren dicht op donderdag 5 oktober a.s. Via onderstaande 'link... Meer »

Staking Primair Onderwijs

Vrijdag 15 september 2017 - Beste ouders/verzorgers,   Op 5 oktober aanstaande is er een landelijke staking van onderwijspersoneel. Gisteren ... Meer »

Informatieavond schooljaar 2017-2018

Vrijdag 1 september 2017 - Beste ouders/verzorgers, In de week van 11 tot 15 september zijn de informatieavonden ingeroosterd. Via onderstaande &#... Meer »