U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

NieuwsRSS

Nieuwsbrief oktober

Dinsdag 3 oktober 2017 - Beste ouders/verzorgers, Via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief van oktober downloaden: Nieuwsbrief ... Meer »

Staking 5 oktober

Maandag 25 september 2017 - Beste ouders/verzorgers, Zoals u weet gaan de schooldeuren dicht op donderdag 5 oktober a.s. Via onderstaande 'link... Meer »

Staking Primair Onderwijs

Vrijdag 15 september 2017 - Beste ouders/verzorgers,   Op 5 oktober aanstaande is er een landelijke staking van onderwijspersoneel. Gisteren ... Meer »

Informatieavond schooljaar 2017-2018

Vrijdag 1 september 2017 - Beste ouders/verzorgers, In de week van 11 tot 15 september zijn de informatieavonden ingeroosterd. Via onderstaande &#... Meer »

Start van het nieuwe schooljaar!

Vrijdag 25 augustus 2017 - Beste ouders/verzorgers, We zijn erg blij dat we een goede start hebben gemaakt in dit nieuwe schooljaar! Via onderstaa... Meer »

Prikactie Primair Onderwijs 27 juni 2017

Woensdag 14 juni 2017 - Beste ouders, verzorgers, Het zal u niet zijn ontgaan dat het POfront een prikactie heeft gepland op 27 juni a.s. Dat h... Meer »

Korfbal 2017

Vrijdag 12 mei 2017 - Wat hebben we dit jaar prachtige resultaten geboekt met korfbal!!! Een ongelooflijke prestatie van alle dee... Meer »

Voorzitter Raad van Toezicht gezocht!

Maandag 6 maart 2017 - Stichting VCO Harderwijk-Hierden zoekt een enthousiaste en inspirerende Voorzitter Raad van Toezicht die zich wil inzett... Meer »

Nieuwsbrief januari

Maandag 23 januari 2017 - Beste ouders/verzorgers, Via onderstaande link kunt u de nieuwsbrief van januari 2017 downloaden. Nieuwsbrief ... Meer »

Nieuwsbrief AZC