U bevindt zich hier: Nieuws » Actueel nieuws

Meivakantie!

donderdag 26 april 2018 - 14:06:46 RSS

Geachte ouders en verzorgers,

Vanaf morgen start een welverdiende meivakantie. We sluiten een drukke periode af waarin, naast onderwijsinhoudelijke aktiviteiten, ook andere bijzonderheden de revue zijn gepasseerd. Zo kijken we terug op een prachtige dag van koningsspelen, hebben de leerlingen van groep 7 mooie resultaten behaald met hun fietsexamen, blikken we terug op een sportief schoolvoetbaltoernooi en hebben de leerlingen van groep 8 hun hersens gekraakt bij de afname van de eindcito toets.

We bedanken alle ouders hartelijk voor hun medewerking bij deze aktiviteiten!!

Vanaf 14 mei starten we met de laatste periode voor de zomerstop. Ook altijd weer een periode waarin er een hoop gebeurd rondom alle reguliere groepsaktiviteiten. Om te beginnen staat het schoolkorbaltoernooi centraal in de eerste week na de meivakantie. Een sportieve start na de vakantie waarvoor de afgelopen weken al hard is getraind. Op organisatieniveau worden documenten als schoolplan, schoolgids en formatieplan in gereedheid gebracht voor het komende schooljaar. En de leerlingen werken toe naar de afronding van hun schooljaar 2017-2018.

Via de groepspagina's van de website wordt u op de hoogte gebracht van alle aktiviteiten in de groep. Via de mail ontvangt u specifieke informatie namens de groepsleerkracht of overkoepelend vanuit school.

Voor de medezeggenschapsraad zijn we voor volgend jaar op zoek naar versterking! Via onderstaande link kunt u de oproep downloaden die vanuit de mr is uitgeschreven:

Oproep MR

Voor nu willen we alle ouders en kinderen een hele fijne vakantie toewensen! We zien u en jullie graag weer op maandag 14 mei!

Team Wegwijzer