U bevindt zich hier: Groepen » 2018 - 2019 » Groep 6

Welkom op de pagina van groep 6

Foto`s ontbijt (onesiedag) en project 'De Watergoochelaar'

De foto`s zijn nu te bekijken in het fotoalbum van groep 6.

Huiswerk via de mail

Huiswerk wordt vanaf oktober 2018 opgegeven per mail. Deze site wordt daar niet meer voor gebruikt.

Woensdag 10 oktober

Toets natuur themaboekje 6. Deze is mee naar huis gegeven.

Week van de Pauzehap

Vorige week (24 tot 28 september) hebben we met de klas meegedaan aan de week van de Pauzehap. We hebben elke dag een gezonde fruithap gegeten, we hebben filmpjes gekeken en gesproken over gezond bewegen en eten en ook hebben we tussendoor bewegingsspelletjes gedaan. Veel kinderen in groep 6 blijken al vaak fruit mee te nemen als pauzehap! Informatie op www.ikeethetbeter.nl

Donderdag 27 september

Toets thema 6 aardrijkskunde. Leer de samenvattingen en topografie achterin je boekje!

Dinsdag 18 september

Toets geschiedenis. Leer blz. 24 en 25 uit je werkboekje van thema 6.

17 en 21 september 2018

Woordjes- en zinnendictee van thema 1. De kinderen krijgen een oefenblad mee. Deze vind je ook hier

Vrijdag 14 september

De taaltoets van thema 1. Voor het gedeelte woordenschat kan er geoefend worden met deze bijlage!

Groep 6 - "We zijn begonnen!"

Welkom op de pagina van groep 6.

De eerste schoolweek zit erop! Het was natuurlijk wel even een beetje wennen voor de kinderen, maar ook voor mij! Na bijna 20 jaar groep 8 is het leuk om voor groep 6 te staan. In ieder geval hebben we een voorzichtige start gemaakt met alle vakken. Deze week stond vooral in het teken van teambuilding, groepsversterkende activiteiten en de schoolregels. We zijn goed gestart. Alle kinderen hebben hun best gedaan. Op deze pagina zal ik speciale uitjes en gebeurtenissen melden. Ook kun je hier de informatie en data vinden m.b.t. het huiswerk. Ik ben gewend om het een week voor de toets te melden op de site. Als je alvast nuttig aan de gang wil: Bloon staat weer open en de woordjes van thema 1 staan klaar om geoefend te woorden. Via www.bloon.nl kun je inloggen als leerling met de codes: onzegroep6 en welkom. Daarnaast is het ook goed om de tafels alvast wat te oefenen. Dat doen we in de klas ook volop. Dit kan via diverse sites op internet, maar ook gewoon op papier. Bij deze wens ik iedereen een gezellig en goed jaar!

Informatieavond groep 6

Maandag 17 september is de informatieavond voor ouders van groep 6 in ons eigen lokaal.