U bevindt zich hier: Groepen » 2017 - 2018 » Groep 4

Hartelijk welkom op de pagina van groep 4!

Beste ouders en kinderen van groep 4,

De zomervakantie ligt inmiddels een paar weken achter ons. Het was even wennen aan elkaar, aan de nieuwe boeken en de nieuwe klas. Maar inmiddels zijn we helemaal gewend en zijn we zijn al druk aan het werk in groep 4! Rekenen, spelling, taal, lezen, schrijven, verkeer, biologie, aardrijkskunde, knutselen, gym, muziek ..... allemaal vakken die in groep 4  gegeven worden.

Om een inkijkje te geven in onze groep, laten we een aantal foto's zien. In het fotoalbum staan nog meer foto's van de klas. Zeker leuk om even te bekijken !!

Oktober 2017

Inmiddels heeft de Herfst zijn intrede gedaan. In de klas hebben de kinderen een prachtige "herfsttafel" gemaakt. Ook hebben de kinderen een eigen spinnenweb met daarin een spin gemaakt. De kinderen waren super enthousiast met het maken van dit knutselwerkje. Tevens sluit het maken van het spinnenweb aan bij het thema van de Kinderboekenweek: Bibbers in je buik. Maar we hebben wel begrepen dat niet alle kinderen van groep 4 BANG zijn voor spinnen.

Feest van de Dieren: 4 oktober Dierendag!

Woensdag 4 oktober hebben wij het feest van de dieren gevierd.. Alle kinderen mochten een knuffel meenemen naar school. Er was een speciaal versierd hok voor de dieren. We hebben gezongen voor de dieren en ze een aardigheidje gegeven.

In  het fotoalbum van groep 4 kunt u nog meer foto's zien van Dierendag.