U bevindt zich hier: Groepen » 2016 - 2017 » Groep 4

Hartelijk welkom op de pagina van groep 4

Algemene informatie over onze groep

Met 29 kinderen en 2 juffen is het een gezellige drukke boel in onze groep. Op maandag, dinsdag en woensdag hebben wij juf Ivonne. Op donderdag en vrijdag staat juf Marieke voor de klas. Met zijn allen doen we veel leuke dingen. Naast dat we hard werken met rekenen, taal, lezen en spelling doen we ook geschiedenis, natuur, tekenen, aardrijkskunde, crea, gym, muziek en nog veel meer !

We hebben het gezellig met elkaar. Wist u dat we op maandag een zonnetje van de week hebben en op vrijdag de ster van de week ? Dat is heel erg leuk ! Je wordt dat echt in het zonnetje gezet of bent de ster van de klas; alle kinderen mogen iets leuks zeggen over je en je mag iets van huis meenemen dat van jou is.

Wij gaan met plezier naar school, en als u nieuwsgierig bent geworden naar onze klas, kom dan gerust een keertje binnenlopen.

Groetjes van alle kinderen van groep 4 en natuurlijk de 2 juffen.

Maart 2017 - project

Wij werken momenteel aan ons project "Amerika". Dit doen wij met heel veel plezier en we leren enorm veel ! Komende dinsdagavond kunt u komen kijken wat we allemaal gedaan en geleerd hebben, u bent van harte welkom !

Februari 2017 - verjaardag juf Marieke

De vrijdag vóór de voorjaarsvakantie heeft juf Marieke haar verjaardag gevierd. Ze had 2 cameraatjes mee en de kinderen mochten daarmee zelf foto's maken. Foto's zijn te zien in de map 'febr. en maart'

Fijne vakantie allemaal ! Groetjes van ons allemaal !  ~ Kerst 2016

December

Donderdag 15 december hebben we met de klas lekker geschaatst. Dit was erg leuk en wat kunnen veel kinderen dit al goed ! Foto's zijn te zien in het foto-album. Ook staan hier de foto's van onze lekkere kersthapjes en kerstfeest van donderdag 22 december. We wensen iedereen een heerlijke vakantie om lekker uit te rusten en een heel goed 2017 toe !

Samen Beter Lezen

Wist u dat ..... ? .... Wij als groep 4 samen heel veel 'kilometers' aan het lezen zijn ? We zijn met elkaar op reis met die 'leeskilometers' en we zijn zelfs al in de Sahara belandt !

We hebben de Sint weer uitgezwaaid!

We hebben gezellige weken gehad. Vrijdag 2 december mochten we de Sint en zijn Pieten verwelkomen bij ons in groep 4. Natuurlijk hebben wij ook op andere dagen gewerkt rondom dit thema. Zo hadden we een circuit op donderdagmiddag met tekenen, knutselen en stoomboten bouwen van Kapla en Lego. De kinderen van groep 4 zijn echte kunstenaars; foto's van de mooie bouwwerken kunt u zien in het mapje 'Sint' bij groep 4. Op de dag dat Sint bij ons kwam hebben de kinderen van Kapla grote Sinten en Pieten gemaakt. Ook weer erg mooi geworden.

Kinderboekenweek oktober 2016: Voor altijd jong: Opa's en oma's.

We hebben inmiddels de Kinderboekenweek afgesloten. We hebben een leuke 1,5 week gehad. U heeft al kunnen lezen over de gymles en presentaties en mooie foto's gezien.

We hebben ook een geweldige voorstelling gegeven ! Wat waren de kinderen zenuwachtig maar wat hadden ze er ook veel zin in en wat deden ze het leuk ! En de woorden- en zinnenquiz was ook erg leuk en vooral leerzaam voor jong en oud ! Dank jullie wel voor jullie komst dat maakte het voor de kinderen natuurlijk helemaal af !

De kinderboekenweek is inmiddels in volle gang. Maandag 10 oktober mochten de opa's en oma's met de kinderen van groep 4 mee gymmen. Een tweetal opa's en ëën oma waren van de partij! Wat was dit leuk. Bedankt opa's en oma voor uw inzet en enthousiasme!

In het kader van de kinderboekenweek was de opa van Chelsey ook bij ons in de klas Hij vertelde over zijn werk bij FrieslandCampina. De kinderen waren ëën al oor :-)  Bedankt opa van Chelsey! We hebben er veel van geleerd.

.