U bevindt zich hier: Groepen » 2015 - 2016 » Groep 7 » Huiswerk groep 7

Hier zal het huiswerk van groep 7 vermeld worden!

Spelling

We zijn bezig met Taal actief Thema 8 Reclame. Lijst met woorden over dit thema gaat niet mee naar huis en op school wordt er geoefend met deze woorden. Leerlingen die BLOON-en kunnen weer aan de slag. BLOON-en kan op school en thuis. Werkwoordspelling wordt als huiswerk meegegeven in de huiswerkmap.

Oefenen met werkwoorden en woordenschat op de site van juf Melis

Engels

We zijn beig met unit 5. De verjaardagsposter is goed gelukt en het eerste engels is te bewonderen op de verjaardagsposters in de hal van groep 7 op Wegwijzer-west. We zijn bezig met het schrijven van een brief in het Engels naar onze kinderen die we door middel van Copassion steunen.

Natuur

Met natuur hebben we het gehad over zoogdieren en roofdieren. De toets hierover hebben we op donderdag 9 juni gehad.

Spreekbeurten/Boekverslagen/Boekenkring.

De spreekbeurten en boekenkringen zijn vrijwel allemaal gehouden. Geweldige resultaten.

Aardrijkskunde

We hebben het over Hoofdstuk 7 Vulkanen met als topo Italie. De toets over dit hoofdstuk is op donderdag 16 juni. Hier staat een kopie van de Hoofdstuk 7.

Geschiedenis

We gaan beginnen met thema 4 Het leven in de stad. Toets van hoofdstuk 4 is in week 24. Deze leren we op school. Verder zijn we bezig met het project Zeehelden. Iedereen maakt een verslag over Michiel de Ruyter.