U bevindt zich hier: Groepen » 2015 - 2016 » Groep 4

Uitje naar de Natuurtuin: Het Zintuigenpad

September

Op dinsdag 29 september hebben wij, de kinderen van groep 4, een uitje naar de Natuurtuin gehad. We hadden er prachtig weer bij. We werden die ochtend ontvangen door de Natuurschoolgids. Deze meneer vertelde wat de bedoeling was van ons bezoekje in de Natuurtuin. In groepjes zijn we uiteen gegaan. Er moesten 6 opdrachten worden gedaan, waarbij wij de verschillende zintuigen moesten gebruiken. Geuren ruiken, luisteren naar de geluiden, voelen van materialen uit de natuur, lopen langs een touw met de ogen dicht. Met behulp van vaders en moeders hebben de kinderen de opdrachten gedaan. Het was een heel leuk, maar vooral ook leerzaam uitje. In ons fotoalbum ziet u nog veel meer foto's.

We zijn weer begonnen in groep 4. Voor een kijkje in de klas zie de foto's in het fotoalbum.

Kunst in groep 4. Wat een een prachtige composities van Keith Haring. Zie foto's in fotoalbum.