Wij zijn GA! Harderwijk en wij willen van Harderwijk de actiefste stad van Nederland maken! We inspireren alle Harderwijkers, sterk én kwetsbaar, op het gebied van sport, cultuur en beweging. We zitten overal. In de wijken, in de buurten; dus altijd dichtbij. We zijn goed te herkennen aan de blauwe jasjes en shirts. Vaak zijn we bezig met een activiteit en soms zitten we op kantoor, maar onze deur staat altijd open. Dus bel, mail, app, stuur berichtjes via Facebook of spreek ons aan als je iets wilt weten, we kunnen je altijd verder helpen. Voor een totaal overzicht van onze coaches kijk op www.gaharderwijk.nl

“Op onze school is het team GA! Harderwijk actief. Voor GA! Harderwijk is het van groot belang dat kinderen vanaf jonge leeftijd gemotiveerd worden om plezier te hebben in sport en bewegen. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat sport en bewegen een positieve invloed heeft op de fysieke, cognitieve, sociaal-emotionele ontwikkeling en de gezondheid van het kind. Kinderen in Harderwijk kunnen via GA! meedoen met een breed, laagdrempelig sportaanbod. Ook geeft het team van GA! de lessen bewegingsonderwijs op onze school.

GA! zet zich naast het bewegen ook in voor het bevorderen van een gezonde leefstijl. Dit doen zij met het programma ‘Jongeren Op Gezond Gewicht’. Binnen JOGG wordt er gewerkt aan een gezonde jeugd in een gezonde omgeving. Bij JOGG werken publieke en private partijen, zoals scholen, sportclubs en zorgpartijen, samen. Die samenwerking leidt tot betere sport-, beweeg- en speelfaciliteiten en voor meer aandacht voor voeding en beweging. Want gezond eten en drinken, dagelijks bewegen en sporten moet de gewoonste zaak van de wereld zijn!