U bevindt zich hier: De Wegwijzer » VCO Harderwijk-Hierden

Stichting VCO Harderwijk-Hierden

De Stichting voor Christelijk Onderwijs (VCO) Harderwijk-Hierden verzorgt kwaliteitsonderwijs op elf basisscholen in Harderwijk en Hierden. In alle wijken hebben we een school. Elke school streeft naar het best mogelijke onderwijs voor uw kind. Dit vanuit de wetenschap dat ieder mens zijn unieke kwaliteiten en talenten heeft. Wij willen graag dat elke school een veilige, prettige en gezellige plek is om te leren. Daarom besteden we op alle scholen niet alleen aandacht aan kwalitatief goed onderwijs, maar ook aan sociale vaardigheden. Vanuit ons christelijke geloof streven we ernaar dat iedereen – leerkrachten en kinderen – respectvol met elkaar omgaan, ongeacht cultuur en religie.

Aandacht voor het individu

Aandacht voor het individu vinden wij belangrijk. Kinderen die moeilijk meekomen krijgen bij ons extra aandacht, net als leerlingen die juist meer uitdaging nodig hebben. Ook kinderen met dyslexie, dyscalculie en andere stoornissen willen we optimaal begeleiden, zodat ook zij kunnen groeien en zich kunnen ontplooien. Wij hechten aan gedegen onderwijs met moderne middelen. Kortom: we hebben ambitie.

VCO in het kort

# Modern en ambitieus basisonderwijs

# Vanuit christelijke normen en waarden

# Aandacht voor de individuele talenten en behoeften van kinderen

# Veilige, prettige en gezellige plekken om te leren

# Ontwikkelen van talenten en behoeftes die kinderen hebben

# Goede zorg in een warme omgeving voor uw kind

# Een degelijke voorbereiding op het vervolgonderwijs.