Buitenschoolse opvang (BSO) Kennedylaan

Buitenschoolse opvang in een veilige en stimulerende omgeving

Op zoek naar buitenschoolse opvang voor uw zoon of dochter? Basisschool De Wegwijzer werkt hiervoor samen met Doomijn Kinderopvang. Deze organisatie biedt opvang voor alle scholen van de Stichting voor Christelijk Onderwijs (VCO) Harderwijk. Kinderen van De Wegwijzer kunnen maandag t/m vrijdag naar BSO Kennedylaan. Op woensdag en vrijdag en in de vakanties vindt de buitenschoolse opvang plaats bij BSO Tonselsedreef. En de vroege vogels zijn op dinsdag welkom van 7.00 tot 08.30 uur op de voorschoolse opvang. In overleg zijn andere dagen bij genoeg aanmeldingen mogelijk.

De opvang vindt plaats in de veilige, gezellige en stimulerende omgeving van het eigen schoolgebouw. Ā

Dit maakt BSO Kennedylaan bijzonder

Bij BSO Kennedylaan is het fijn voor kinderen. De medewerkers zetten zich ervoor in dat uw kind zich snel thuis en veilig voelt. De grote buitenruimte is de perfecte plek om heerlijk te spelen, te ravotten en rond te rennen. Of om even rustig in het zonnetje te zitten, dat mag natuurlijk ook. De kinderen gaan trouwens regelmatig verder de wereld in. Dichtbij ligt een heerlijk bos. De kinderen zijn er zo. Of ze zoeken de speeltuin op en gaan voetballen op het grasveld. Binnen doen ze scheikunde proefjes, tutten of bijkletsen of bezig met kook en bak activiteiten. En ze doen nog veel meer. Bij BSO Kennedylaan draait het om samen spelen en samen doen!

Spel en bewegen tijdens de opvangĀ

Doomijn vindt het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om te bewegen en op een spelende manier de wereld ontdekken. Op de bso wordt het team van pedagogisch medewerkers daarom versterkt door de sportinstructeurs van Sportivate. Zij bieden de kinderen activiteiten waarin ze worden gestimuleerd om te bewegen. De instructeurs prikkelen de creativiteit van de kinderen door het gebruik van diverse, soms nieuwe, materialen. Door deze samenwerking maken kinderen kennis met de diverse sporten en leren ze hun motoriek goed te ontwikkelen.

Meer informatie

Klik op de link voor meer informatie over BSO Kennedylaan of bel met de afdeling Klantadvies van Doomijn kinderopvang via telefoonnummer (038) 421 45 21 of mail naar klantadvies@doomijn.nl